Balandžio 7–9 dienomis vyko trijų amžiaus grupių Lietuvos Respublikos teniso čempionatai. 18 metų ir jaunesnių čempionatas buvo surengtas Šiauliuose, o 14 metų ir jaunesnių bei 16 metų ir jaunesnių čempionatai vyko Vilniuje. Šiaulių teniso mokyklos auklėtiniai šiuose čempionatuose iškovojo net 16 medalių. 14 metų ir jaunesnių čempionate, mergaičių vienetų turnyre pirmąją vietą laimėjo Klaudija Bubelytė (tren. Šarūnas Kulnys), o trečiąją vietą užėmė Emilija Tverijonaitė (tren. Rita Romencovienė). Mergaičių dvejetų turnyre triumfavo E. Tverijonaitės ir Smiltės Bakytės pora. Antrąją vietą pelnė K. Bubelytė ir Patricija Paukštytė.

16 metų ir jaunesnių čempionate,  merginų vienetų turnyre nenugalima buvo Evelina Vitkevičiūtė (tren. Š. Kulnys). Vaikinų vienetų turnyre pergalę šventė Julius Adomavičius (tren. Š. Kulnys).

Merginų dvejetų turnyro nugalėtojomis tapo Otilija Norkutė (tren. Š. Kulnys) ir Viktorija Banaitytė, o antrąją vietą užėmė E. Vitkevičiūtė (tren. Š. Kulnys) ir Fausta Zykutė.

Vaikinų dvejetų turnyre nenugalimi buvo Matas Bružas ir Matas Vasiliauskas (tren. Š. Kulnys).

Trečiąją vietą užėmė Juliaus Adomavičiaus ir Edvino Grigaičio dvejetas (tren. Š. Kulnys).

18 metų ir jaunesnių čempionate, vaikinų vienetų turnyre triumfavo Augustas Onaitis(tren.Š. Kulnys), o trečias buvo Domantas Šakinis (tren. Š. Kulnys).

Vaikinų dvejetų turnyre lygių sau neturėjo  A. Onaičio ir D. Šakinio pora, treniruojama Š. Kulnio.

Parengta pagal Šiaulių teniso mokyklos informaciją

Į viršų