Blynai su feta – tai pikantiškas ir labai universalus blynų variantas. Galima patiekti pusryčiams ir valgyti dar karštus kartu su dešrelėmis arba šviežiom daržovėm. Tačiau blynai išlieka skanūs ir šalti, tiesiog prie rytinės kavos. Tai blynai, nuo kurių neapsąla širdis, tačiau maloniai nuteikia visai dienai – tokie gali būti jūsų sotūs ir savaitgališki pusryčiai.

Blynų gamybai reikės: 150 gramų miltų, 2 kiaušinių, 1 šaukšto cukraus, 1 puodelio vandens, 3 šaukštų alyvuogių aliejaus, 200 gramų feta sūrio.

Kiaušinius suplakite su cukrumi, vandeniu ir aliejumi. Iki vientisos masės įmaišykite miltus. Feta sūrį susmulkinkite ir dėkite į tešlą. Keptuvę gerai įkaitinkite, sumažinam temperatūrą iki vidutinės ir į vidų pilame po kelis šaukštus tešlos. Kepame blynelius iš abiejų pusių, po kelias minutes. Jokių papildomų riebalų nereikia. Kvieskite šeimą prie stalo. Skanaus.

Į viršų