Tradiciškai, spalio viduryje duris atvers vienintelė tokia ir, tikriausiai, laukiamiausia Lietuvos gamintojų paroda – „Rinkis prekę lietuvišką“. Praėjusiais metais pritraukusi 255 parodos dalyvius ir net 19 914 lankytojų iš Lietuvos ir užsienio, šių metų paroda ketins ir toliau stebinti išskirtiniais, originaliais ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančiais lietuviškais gaminiais.

16-tąjį kartą organizuojama paroda „Rinkis prekę lietuvišką 2024“ – tai išskirtinis ir didžiausias Lietuvos gamintojų pramonės renginys, kuriame siekiama pristatyti Lietuvoje kuriamus gaminius, skatinti lietuviškų produktų vartojimą, stiprinti šalies verslų bendradarbiavimą ir plėtrą.

Kiekvienais metais, paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ visas tris parodos dienas nestokoja susidomėjimo – lankytojai į parodą noriai atvyksta iš visos Lietuvos tam, kad įsigytų išskirtinių, dar nematytų produktų, atrastų naujų plėtros galimybių ar partnerių.

Puikią reputaciją tiek verslo, tiek vartotojų akyse turinti paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ – tai tarsi vietinės rinkos kelrodis, leidžiantis vienoje vietoje sutikti ir atrasti rinkos lyderius, sėkmingiausios reputacijos gamintojus bei jų sukurtus produktus. Be kita ko, paroda – tai gera vieta pristatyti sukurtus ir rinkai siūlomus naujus produktus ir gaminius, pamatyti potencialių klientų reakcijas į juos, išgirsti nuomones ir patarimus, leisiančius produktą padaryti dar patrauklesniu vartotojams. Šalia tiesioginio kontakto su klientais, paroda – itin gera terpė kurti ir plėtoti naujus verslo ryšius ir partnerystes.

Šių metų parodoje, kaip ir kiekvienais metais, Lietuvos gamintojai bus kviečiami teikti gaminius vertinimui aukso medalių konkursui. Parodos aukso medaliai – tai ekspertų komisijos įvertinti ir išrinkti geriausi metų gaminiai maisto ir gėrimų, aprangos, kosmetikos, buitinės chemijos srityse. Parodos atidarymo dieną, visi komisijos išrinkti aukso medalių laureatai apdovanojami iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje.

Parodos metu, vyks ir kartu su partneriais organizuojamos konferencijos pramonės, verslo, ekologijos temomis. Viena jų – Všį „Ekoagros“ organizuojama konferencija „Renkuosi ekologišką: keičiu save, keičiu pasaulį“. Pagrindinė konferencijos tema – galingas pokytis, daromas sąmoningai renkantis ekologiškus produktus. Kokią įtaką toks sprendimas ir pasirinkimas daro man, mano artimiesiems bei visai ekosistemai.

Spalio 11-13 dienomis, Kauno „Žalgirio“ arenoje bus galima rasti ne tik patikimiausius Lietuvos gamintojus ir jų siūlomus produktus, bet ir Lietuvos mados kūrėjų pristatomas rudens-žiemos sezono naujienas drabužių, aksesuarų, juvelyrikos srityse. Pirmajame arenos aukšte lankytojų tradiciškai lauks Lietuvos mados kūrėjų erdvė – „Mados pasažas 2024“. Čia savo gaminius pristato mados, stiliaus, dizaino, aksesuarų gamintojai iš visos Lietuvos, todėl lankytojai galės rasti išskirtinių ar netgi vienetinių drabužių, aksesuarų, papuošalų ir kitų vietos kūrėjų sukurtų stiliaus detalių.

Paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ ir mados kūrėjų erdvė „Mados pasažas“ – jau 2024 m. spalio 11-13 dienomis, „Žalgirio“ arenoje, Kaune.  Norintieji dalyvauti didžiausioje ir vienintelėje tokioje Lietuvos gamintojų parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2024“ kviečiami nedelsti ir registruotis jau dabar, paspaudus šią nuorodą. Laisvų vietų skaičius – sparčiai mažėja, todėl rekomenduojama nelaukus rudens vietą rezervuoti jau dabar. Lietuvos mados kūrėjų registracijų laukiame paspaudus šią nuorodą.

Į viršų