Per 2016–2017 m. Lietuvos vyrų žolės riedulio čempionato rungtynes Šiaulių „Klevas“ ir Vilniaus „Ardas–Rudamina“ Saulės mieste pasidalino po tašką – rungtynės baigėsi rezultatu 3:3 (2:3). Svečiai jau 3 min. po Tomo Kušlevičiaus įvarčio iš mažojo kampinio išsiveržė į priekį, bet 5 min. pusiausvyrą taip pat po mažojo kampinio atkūrė Marius Pocevičius.

14 min. po Roko Galkaus įvarčio jau šiauliečiai išsiveržė į priekį, bet 23 min. T. Kušlevičius pasižymėjo dar kartą, o 28 min. Sergejus Miševičius sugrąžino persvarą sostinės ekipai.

Tašką rungtynėse 44 min. padėjo Vaidas Kringelis, kurio smūgis abiems komandoms nulėmė po tašką į turnyro lentelę.

2016–2017 m. Lietuvos moterų čempionate pirmuosius taškus pelnė Šiaulių „Sporto gimnazija–Klevas“, 4:1 (2:1) nugalėjusi Kelmės „Aušrą“.

Kelmės komanda pirmoji jau 4 min. pelnė įvartį (pasižymėjo K. Guotautienė), tačiau pranašumą išsaugojo tik iki 19-osios minutės. Tuomet G. Jakuničkovaitė rezultatą išlygino, 25 min. po mažojo kampinio V. Bogdanova išvedė savo komandą į priekį, o „Sporto gimnazijos–Klevo“ pranašumą dviem įvarčiais 34 ir 58 min. įtvirtino K. Andrejūnaitė.

Parengta pagal LŽRF informaciją

Į viršų