02Vyriški džemperiai niekada neišeina iš mados. Jų universalumas yra tiesiog nuostabus! Nestebina, kad šis sportiškos aprangos elementas visam laikui atsidūrė vyriškų drabužių spintose. Šiandien aptarsime džemperius su gobtuvus ir be. Korį variantą turėtumėte pasirinkti?

Vyriški džemperiai – kiekvienoje spintoje

Tinka dėvėti kasdien, savaitgalį ir net į darbą. Vyriški džemperiai yra kiekvienos vyriškos spintos pagrindas – nepriklausomai nuo amžiaus, pomėgio bei stiliaus. Džemperis – pirmasis pasirinkimas kai leidžiame laiką namuose, dėvime jį keliaudami, kai norime, kad būtų patogu ir treniruočių metu.

Vyriški džemperiai - puikus pasirinkimas nepriklausomai nuo sezono ir to, ką prie jų dėvime. Net jei dažniausiai dėvite tik marškinius ir kostiumus, verta taip pat įsigyti vyriškus džemperius. Spalvų ir raštų gausa leis išsirinkti modelį, kurį dėvėsite su pasididžiavimu ir pasitenkinimu. Su spaudiniais, vienspalviai, prislopintų ar ryškesnių spalvų... Vyriški džemperiai yra ne tik universalūs, bet ir labai įvairūs. O kaip dėl gobtuvo?

Vyriški džemperiai su gobtuvu– sportinis stilius

Vyriško džemperio variantas su gobtuvu, tai be abejo sportiškas pasiūlymas. Geriausiai tinka treniruotėms ar vykstant į kalnus, puikiai pakeičia megztinį. Tačiau tai nėra pasiūlymas, kurį verta rinktis darbui, nebent ten netaikomas aprangos kodas. Tai neabejotinai pasiūlymas jaunesniems vyrams. Nepaisant to, tai vertas dėmesio aprangos elementas: saugo galvą nuo lietaus ir vėjo, šildo, bet ir papildo visą derinį.

Tokie džemperiai itin patogūs: dažniausiai kiek laisvesni, su didele kišene priekyje ir reguliuojamu gobtuvu – privalomas kuprinės ar lagamino aprangos elementas. Jo dėka visada būsite pasiruošę šaltesnėms dienoms.

Vyriški džemperiai be gobtuvo: oficialesnis stilius 

Kiekvienas, ieškantis casual stiliaus drabužių, turėtų įsigyti džemperį be gobtuvo. Tai paprastas fasonas, kurį dažniau dėvėsite nei džemperius su gobtuvu. Tokį džemperį be gobtuvo galėsite užsidėti einant į darbą. Puikiai atrodys su iš apačios kyšančiais marškiniais.

Džemperis be gobtuvo puikiai tiks kaip papildomas drabužių sluoksnis šaltomis dienomis. Dėl to, kad jis dažniausiai yra labiau aptemptas nei vyriški megztiniai su gobtuvu, galite dėvėti su marškinėliais ir atrodyti puikiai. Prie to, paltas, švarkas, džinsinė, trumpa striukė... Kad ir ką pasirinktumėte - bet kokiu atveju atrodysite puikiai!

 

Kuris vyriškas džemperis bus geriausias?

Jei vertinate kasdienį stilių ir jums labiau patinka elegantiškas stilius, savo spintoje privalote turėti keletą džemperių be gobtuvo. Tokį džemperį galite dėvėti vietoj megztinio. Kai vertinate sportiškesnę išvaizdą, džemperis su gobtuvu sukurtas jums. 

Niekas netrukdo, kad jūsų spintoje būtų abiejų fasonų džemperiai. Vyriški džemperiai Ozonee parduotuvėje turi ypatingai geras kainas, todėl galite užsisakyti daugiau nei vieną. Kviečiame apsipirkti!

Į viršų