Dar vienas receptas, kuris, kaip sako recepto autorė Sandra, jos niekada nenuvilia.

Keksiukų su šokoladu gamybai reikės: 460 gramų miltų, 1 kupino šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelio druskos, 200 mililitrų cukraus, 120 gramų lydyto sviesto, 2 kiaušinių, 120 mililitrų riebaus pieno, 1 šaukštelio vanilės ekstrakto, 200 gramų šokoladinių lašelių, arba smulkinto šokolado.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Sviestą išplakite su pienu, vanile ir kiaušiniais. Skystąją masę sumaišykite su biriu miltų mišiniu ir įsukite šokolado lašelius. Maišydami nepersistenkite, kad keksiukai gražiai iškiltų. Tešlą šaukštu paskirstykite į kepimo formeles ir pašaukite į 175 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 20–30 minučių. Kepimo laikas priklausys nuo keksiukų dydžio. Naudojant įprasto dydžio formeles, turėtumėte gauti 10–12 skanių keksiukų. Skanaus!

Į viršų