Sukčiai, besisiūlantys patikrinti gyvenamųjų butų langų būklę, sukelia nemažai problemų iš tiesų tuo užsiimančioms profesionalioms įmonėms. Apie tai pasakoja UAB „Unito aljansas“ vadovas Remigijus Petkus.

Ar pamenat tuos laikus kai artėjant šaltajam sezonui reikėdavo apklijuoti langus. Įsistačius plastikinius langus to daryti nebereikia. Bet išties montuotojams atlikus pagrindinius darbus, jie tyčia gal netyčia jie dar ir „pamiršta“ pranešti tris labai svarbius dalykus.

Būtina reguliariai sutepti visas judančias furnitūras detales specialiu tepalu du kartus per metus. Juk tai metalas.

Keičiantis sezonui langus būtina sureguliuoti vasaros ir žiemos sezonui. Beveik visas šiuolaikines konstrukcijas galima sureguliuoti. Norint patikrinti ar furnitūrą persijungia į kitą režimą, mūsų specialistui pakanka pažvelgti į lango mechanizmo detales. Furnitūra persijungia specialaus mechanizmo pagalba esanti furnitūroje. Tokiu būdu yra perstatoma iš vasaros į žiemos režimą ir atvirkščiai.

Jeigu mechanizmas yra nuolat nustatytas žiemos sezonui, tai veda prie papildomos apkrovos ir tarpinės greičiau nusidėvi. Jeigu nustatyta vasaros sezonui – žiemą šiluma iškeliauja per langus.

Lieka neišspręsta oro ventiliacijos problema, todėl vėliau būtuose ir namuose pradeda kauptis drėgmė ir atsiranda pelėsis.

UAB „Unito aljansas“ komanda atlieka langų ir durų sandarumo reguliavimo, tarpinių keitimo, ventiliacinių vožtuvų įstatymo, užfiksuojančių durų rankenėlių su apsauga nuo vaikų, bei užraktus nuo įsilaužymų montavimo darbus. Šioms paslaugoms suteikiame garantiją.

Tiesa, šiuo atveju mūsų darbą gerokai apsunkina sukčiai. Klientai pasimeta: savo paslaugas jiems siūlo apsimetėliai ar profesionalai? Kaip atskirti? Mūsų įmonė dėl susitikimo telefonu visuomet tariasi iš anksto, kartais – net iš vakaro. Visuomet galite informaciją pasitikrinti susiradę mūsų kontaktus mūsų tinklapyje ir mums paskambinę telefonu. Tad nenustebkite jeigu ir mes jums paskambinsime ir pasiūlysime nemokamą konsultaciją. O svarbiausia, mūsų komandos nariai, apsilankę pas jus, su savimi turės darbuotojo pažymėjimą. Pažymėjimo paprašykite darbuotojui dar neįžengus pro duris.

Mūsų padaliniai yra Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose.

Aljansas

UAB „Unito aljansas“
Tilžės g. 68-204, Šiauliai
Tel. 8 609 30 242, 8 616 86 099
www.unitoaljansas.lt

Užsak. Nr. 769

Į viršų